Over ons

Kamps Design BV is een initiatief van Rudolf Kamps, gestart in mei 2006. Kamps combineert zijn jarenlange leidinggevende ervaring in retailmarketing in het algemeen met een uitgekiend commercieel en bouwtechnisch inzicht voor retail, horeca, VVE’s en kantoren.

Regio management bij Dirk van den Broek, ondernemersbegeleiding en bedrijfsadvies bij de franchise organisatie van Schuitema, C1000. Uiteindelijk bij Shell betrokken bij de samenwerking met Albert Heijn. Vervolgens betrokken bij alle strategische projecten die convenience retail en carwash betroffen in de Benelux voor input en voor de uitvoering.

Rudolf Kamps

Na zijn tijd bij Dirk van den Broek bedrijven en C1000 is hij aan de slag gegaan als operations manager bij Shell.

Bij Shell was Kamps verantwoordelijk voor;

  • Ontwikkeling van formules, modules en concepten.
  • Formule- en modulekeuze passend per site.
  • Standaardisering in shops en carwashes.
  • Implementatie van shops en carwashes en de evaluatie van proefstations.
  • Ontwikkeling van een nieuwe prijsstrategie.
  • Investeringsvoorstellen en businesscases voor shop en carwash voor de eigen stations van Shell.
  • Implementatie van grootschalige ombouwprojecten binnen de Benelux.
  • Implementatie/evaluatie/verbetering van nieuwe modules in Shellshops.

Deze ervaring is in de loop der jaren als zelfstandig adviseur verder uitgebreid in petrol. Horeca als uitvloeisel van de vele fast food concepten hebben er voor gezorgd dat Jamie Oliver op de radar kwam.

DA was op zoek naar retailkennis van strategie tot en met de processen op de vloer en op het gebied van implementatie. Specifiek het terugbrengen van een ontwerp van de concept store naar betaalbare uitvoering heeft veel gebracht voor de organisatie.

Volledige ontzorging van een ombouw en verplaatsing en ook nog geld besparen sprak de ondernemers in Dedemsvaart erg aan.  Voor VVE’s zijn er betaalbare plannen gemaakt voor renovatie en modernisatie van vele portieken in de 3 appartementen complexen. Begin 2021 staat de uitvoering op de planning als de reserves zijn aangevuld voor een efficiënte uitvoering.

Onze klanten