Diensten

Een rendabele exploitatie van een retail en/of horeca onderneming vraagt al lang niet meer om alleen een leuke uitstraling met een vast assortiment. Kennis en begrip van de markt, nieuwe doelgroepen, rendabele assortimenten en “vernieuwende” concepten. Maar ook de juiste marketingmix, het juiste personeel en de juiste uitstraling zorgen uiteindelijk voor het maximale rendement van uw onderneming. In de ontwerpfase worden onderhoud en efficiënt gebruik als tweede natuur meegenomen. Dit is het werkterrein van Kamps Design, strategie, ontwerp, uitwerking, realisatie en onderhoud.

Kamps Design is als enige een onafhankelijke partner in rendementsmaximalisatie van uw retail en/of horeca onderneming. Wij leveren een totaalconcept of elementen daaruit. Vanuit de  analyse naar strategie en ontwerp naar betaalbare concepten. We verzorgen vervolgens de realisatie, bouw en turn key uitvoering. Door de jaren lange ervaring werken we met passende leveranciers, zowel bij u en zorgvuldig geselecteerd bij het type project.

Maar daar houdt het niet op. We kunnen in overleg blijven brainstormen over uw markt, kansen en oplossingen op regelmatige basis. Met iemand die uw organisatie en activiteiten dan ook erg goed kent. Samen met u naar het beoogde rendement.

Daarnaast is er een mogelijkheid om uitgebreide kennis in te huren voor een paar uur tot interim constructies. Kijk hiervoor bij het kopje Project management of Retail advies en consultancy.