Concept store van DA is open

Vanaf september 2019 werd Kamps Design BV betrokken bij de nieuwe concept store van DA Drogisterijen. Het ontwerp op papier en de strategie lagen klaar maar de definitieve invulling en vooral de realisatie moest nog vorm krijgen.

De realisatie betaalbaar neerzetten werd de opdracht van Kamps Design BV en dat was een mooie uitdaging waar optimaal gebruik is gemaakt van onze ervaring en kennis. Veel communicatie, overleg, de juiste leveranciers en installateurs selecteren. Mooie uitdagingen als sprinkler, beveiliging, vloer. Altijd een mooie uitdagingen omdat er geen plafond meer was, maar ook nieuw soort stellingmateriaal laten maken etc. etc. een mooie mix waar we onze tanden in konden zetten.

Samen met de verantwoordelijken bij DA, Crossmarks en Mark van der Geest hebben we met het originele basis ontwerp van Mark de conceptstore verder uitgewerkt en uiteindelijk neergezet. Dit betekende veel creativiteit om uiteindelijk binnen het taakstellende budget uit te komen. Het is gelukt en met veel trots mogen we zeggen dat er een winkel staat waar DA de toekomst mee in kan.

Evaluatie is nu natuurlijk erg lastig in de Coronatijd omdat vele productgroepen nog niet in zijn originele vorm neergezet mogen worden. Vele enthousiaste reacties van klanten en van het team zelf die de winkel hebben zien verrijzen maken veel goed.

start van de verbouwing


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *