Implementatie

Onze kracht is uw onderneming maximaal te laten renderen tegen een verantwoorde investering. Samen bepalen we de leveranciers. Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers. Voor klanten met vaste franchise concepten, vanwege de vele voorgeschreven specificaties en optimalisaties maken we dan afspraken met de voorgeschreven leveranciers. Bij verbetering komen we met alternatieven die nog beter aansluiten bij de formule.

Er zijn diverse pakketten voor implementatie in de retail, horeca en kantoren;

  • We bepalen samen wie we gaan uitnodigen en vergelijken de prijs/kwaliteit verhouding. Dit zullen we op uur basis met u afrekenen.
  • Wij nemen het project aan en bepalen samen met u de leveranciers waar we gebruik van gaan maken, dan krijgt u een totaalbedrag gesplitst naar leverancier met een vast bedrag voor implementatie afhankelijk van de complexiteit van het project en de hoeveelheid leveranciers.
  • Een mix van beide eerdere opties.

Transparante prijsopgave en passend bij uw budget

Op basis van het advies wordt door middel van een overzichtelijke prijsopgave duidelijk waar welke investeringen zitten. Mochten we onverhoopt te hoog uitkomen kijken we samen hoe we op een creatieve manier nader tot uw budget komen. 

Het is bij ons ook altijd mogelijk om in overleg veel zelf te doen of met uw eigen personeel om kosten te besparen.

Kamps Design werkt samen met gerenommeerde leveranciers met goede service. 

Daarnaast hebben we erg veel en goede ervaringen door met installatiepartijen uit uw klantenbestand te werken. Deze worden door ons aangestuurd zodat u er geen omkijken naar heeft.

Turn key implementatie

De bouwkundige zaken, het advies en de bepaling van apparatuur, koeling, verlichting, presentatiestellingen en leveranciers worden uitgebreid met u besproken. De befaamde en zorgvuldige planning van dag tot dag, inclusief de activiteiten voor uw eigen organisatie, is uniek in de markt. Dit is een vast onderdeel van de service. Meer- en minderwerk wordt gedurende het project tot een minimum beperkt en altijd in overleg vastgesteld. Kamps Design garandeert optimale betrokkenheid bij de realisatie van uw doelstellingen.

Begeleiding evaluatie

Iets nieuws neerzetten in de retail is één maar dit ook tot een succes maken is twee. Sparren, met een specialist versnelt het proces. Daarom bieden wij aan om samen met u op regelmatige basis de aanpassingen te evalueren en de cijfers te volgen. Op basis van deze twee elementen gaan we dan bijsturen om het beoogde rendement te halen.